Ștergerea datelor utilizatorului
Utilizatorii AnuntGO pot solicita ștergerea contului și a datelor personale asociate acestuia.
Pentru a solicita ștergerea datelor, trimiteți o solicitare la adresa de e-mail de contact AnuntGO, folosind adresa de e-mail asociată contului dumneavoastră.
În solicitare menționați că doriți ștergerea contului AnuntGO și a datelor personale asociate.
După verificarea solicitării, datele personale asociate contului vor fi șterse sau anonimizate, cu excepția datelor pe care suntem obligați să le păstrăm conform legislației aplicabile.
Dacă v-ați autentificat folosind Facebook Login, puteți solicita în același mod ștergerea datelor primite de AnuntGO prin autentificarea Facebook.